Conducerea Școlii de Artă din cadrul Centrului de Cultură și Artă al Consiliului Județean Timiș a pregătit deja oferta educațională pentru anul școlar 2020 – 2021.

Înscrierile vor avea loc în perioada 01-30 septembrie 2020. Viitorii cursanți au la dispoziție nu mai puțin de 19 specializări: canto muzică ușoară, canto muzică populară, canto muzică clasică, acordeon/armonică sârbească, saxofon(sopran, taragot, saxofon alto, clarinet), cantori bisericești, orgă electronica, chitară, pian, vioară, maestru de sunet/DJ, pictură/artă decorativă, pictură pentru copii/grafică, sculptură, design vestimentar și de interior, cine-foto, dans modern(majorete, aerobic, balet pentru copii), instructori dansuri populare și meșteșugari.

La cursurile cu predare individuală, numărul maxim de locuri disponibile este 27, în timp ce clasele cu predare colectivă nu impun un număr maxim de cursanți.

Persoanele interesate pot afla mai multe detalii despre procesul de înscriere de pe site-ul instituției, www.ccajt.ro, sau la numărul de telefon 0256435158.

Școala de Artă funcționează ca și compartiment distinct în cadrul Centrului de Cultură și Artă al Consiliului Județean Timiș din anul 2000.

 

 

Articolul precedent”Blues pentru Timișoara” în acest an cu invitați din Ungaria și Serbia
Articolul următor1.030 de cazuri noi de infectări cu coronavirus, de ieri până azi! Am depășit pragul de 40.000 de îmbolnăviri

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.