Se alege LOGO-ul pentru candidatura Timișoarei la titlul de Capitala Europeană a Tineretului!

Timișorenii se pot implica și pot alege logo-ul pentru obținerea titlului de Capitală Europeană a Tineretului în anul 2020.

Patru propuneri de LOGO au fost înscrise. Autorii acestora sunt: Rareș BUGA, Alin COZARI, Alexandru LUNGU și Florin MÎNZALĂ, iar publicul poate vota propunerea care i se pare cea mai reprezentantivă!

Astfel că, pe pagina oficială de Facebook a Timișoara – for European Youth Capital 2020 (@tm4EYC2020) oricine poate vota pentru oricare dintre cele 4 propuneri:

(https://www.facebook.com/pg/tm4EYC2020/photos/?tab=album&album_id=1859693077615662).

Astfel, numărul de reacții (LIKE, WOW, LOVE și HAHA) înregistrate de fiecare dintre cele 4 propuneri va reprezenta scorul final, reacțiile fiind egale ca valoare.

Propunerea care va înregistra cele mai multe reacții pozitive, va fi considerată câștigătoare!

“Candidatura Timișoarei este un proiect curajos. Această competiție nu prestabilește cărei țări a Consiliului Europei îi va reveni titlul în anul 2020. Competiția nu se desfășoară doar la nivel național. România nu are garantat acest titlul. Concursul se desfășoară direct la nivel European! Mai mult de atât, miza este uriașă: spre deosebire de alte competiții europene, în anul respectiv, titlul de Capitală Europeană a Tineretului se acordă doar unui singur oraș! Noi am reușit deja să ducem Timișoara în faza finală, unde au rămas doar 5 orașe (celelalte 4 fiind din Austria, Franța, Lituania și Republica Moldova), urmând ca în luna noiembrie să aflăm rezultatul. Dar, până atunci, ne așteaptă încă mult de muncă, motiv pentru care, în următoarele săptămâni plănuim să demarăm un amplu proces de stimulare și implicare a fiecărui ONG activ, fiecărui tânăr neafiliat, a autorităților publice și a mediului privat în identificarea aportului fiecăruia în evenimentele ce vor avea loc nu doar în anul 2020, ci și înainte, cu, pentru și despre tineri!”, a declarat Mihai-Adrian Vilcea, președintele Fundației Județene pentru Tineret Timiș.

VOTUL SE INCHEIE în data de 14.06.2017, ora 23:29!

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here