Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara, eveniment organizat sub umbrela Consiliului Județean Timiș, are nevoie de comercianți dornici să asigure oferta de mâncare sau de produse cu specific de iarnă. Cei care optează pentru o căsuță nu trebuie să o amenajeze festiv, acest lucru căzând în sarcina echipei de organizare a evenimentului. Sunt disponibile 10 căsuțe pentru produse finite, iar terenul este pregătit să găzduiască minim 10 tonete de mâncare, în funcție de cât spațiu de depozitare este solicitat.

Oferim condiții avantajoase pentru comercianți deoarece dorim să atragem produse de calitate la prețuri rezonabile pentru public. Un preț mare pentru închirierea terenului se reflectă în primul rând în suma plătită de cetățeni pentru respectivul produs. Ne-am propus ca Parcul Crăciunului să fie un spațiu în care familiile să se simtă bine fără costuri exorbitante. Acesta este motivul pentru care am prevăzut un patinoar cu acces gratuit, alături de un carusel și un trenuleț pentru care niciun copil nu va plăti bilet de intrare. La fel ca mâncarea, și divertismentul pentru copii ar trebui să fie accesibil, indiferent de puterea de cumpărare a părinților”, au declarat organizatorii Parcului Crăciunului finanțat de Consiliul Județean Timișoara.

Parcul Crăciunului va avea loc în perioada 4 – 23 decembrie 2021, iar comercianții se pot înscrie până în data de 14 noiembrie, afișarea rezultatelor selecției urmând a fi făcută în 17 noiembrie. Un metru pătrat de teren va fi închiriat cu 5 lei / zi, iar o căsuță amenajată de șase metri pătrați va costa 40 lei/zi. În total, sunt 17 zile de activități, întrucât lunea Muzeul Satului este închis. Comercianții sunt obligați să respecte orarul de funcționare, 17.00 – 21.00 în zilele de marți, miercuri, joi și vineri, iar în weekend între orele 15.00 – 21.00. Dacă doresc, aceștia pot solicita începerea activității înainte de ora de începere stabilită.

„Parcul Crăciunului va fi un loc al făuririi de amintiri frumoase alături de cei dragi. Avem șase instituții de cultură care au semnat o declarație comună de implicare și care vor oferi cele mai frumoase programe artistice, culturale și tradiționale. Scopul nostru nu este să aducem oamenii să cheltuie bani, nu vrem un mall în aer liber și nici nu vrem să scoatem bani de pe comercianți. În Parcul Crăciunului de la Muzeul Satului Bănățean, cei care vor vinde diverse produse vor întregi magia sărbătorilor de iarnă, fiind acolo pentru a asigura atmosfera și a oferi o băutură caldă sau specialități de mâncare. Organizatorii își rezervă dreptul de a face o selecție riguroasă și de a respinge produsele kitschoase. Nu vrem comercianți mulți, vrem comercianți onești”, a spus Alin Nica, președintele Consiliului Județean Timiș.

Regulamentul organizării activității comerciale în Parcul Crăciunului și cererea de înscriere la selecție sunt disponibile pe site-ul Muzeului Satului Bănățean din Timișoara.

Regulament: https://muzeulsatuluibanatean.ro/regulament-activitati-comerciale-parcul-craciunului-2021/

Model cerere: https://muzeulsatuluibanatean.ro/model-editabil-pentru-cerere-participare-comercianti-parcul-craciunului-2021/

Articolul precedentNumărul cazurilor de COVID, în scădere! Sunt însă multe decese – 462, iar la ATI sunt internaţi 1.850 de pacienţi
Articolul următorBlack Friday, o mare minciună! Companie importantă, prinsă cu mâța în sac a fost amendată

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.