Secretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Andrei Baciu, a anunţat, marţi, că voucherele destinate celor care se vaccinează au început să fie livrate în centre, în opt judeţe fiind deja transmise.

“Legat de voucherele pentru cei care se vaccinează cu schema completă în această perioadă, vestea bună este că au început deja să fie livrate, cred că sunt în jur de opt judeţe care au livrat deja către centre de vaccinare şi astăzi cred că se livrează şi la nivelul municipiului Bucureşti jur de 15.000 de vouchere. În jur de alte 20 de judeţe sunt în curs de livrare a acestor vouchere către centre de vaccinare şi alte 10-12 judeţe vor livra în perioada imediat următoare. Deci, e un proces în desfăşurare, dar cert că s-a finalizat achiziţia de către DSP pentru aceste vouchere”, a declarat Baciu.

El a precizat că de aceste vouchere beneficiază toate persoanele care se vaccinează cu schema completă sau au făcut a doua doză după data de 31 august, atunci când a apărut OUG care reglementează acest lucru.

Ei vor primi câte 5 vouchere în valoare de 20 de lei fiecare.

Articolul precedentDouă străzi din zona Modern intră în șantier! Lucrăile încep luna aceasta și vor dura opt luni
Articolul următorCovidul, dar mai ales frigul trimit în online elevii de la un liceu de top din Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.