Se depun dosarele pentru ajutorul de încălzire a locuinței în sistem centralizat

colterm1

Atenție, timișoreni! Începe depunerea actelor pentru ajutorul de încălzire a locuinței în sistem centralizat din Timisoara. În sezonul rece 2015/2016 pot beneficia de ajutor de încălzire familiile care realizează venituri lunare nete pe membru de familie de până la 786 lei, respectiv persoanele singure care realizează venituri nete lunare până la 1.082 lei.

Astfel, este nevoie de: copii după actele de identitate ale membrilor de familie cu domiciliul sau reşedinţa la adresa pentru care se solicită ajutorul; acte din care rezultă calitatea titularului cererii faţă de imobilul pentru care solicită ajutorul; adeverinţă de la liceu/facultate pentru elevi/studenţi peste 18 ani; acte privind veniturile nete lunare realizate de familie în luna anterioară depunerii cererii: adeverinţă privind venitul net, cupoane pensii, cupoane indemnizaţii pentru creşterea copilului până la vârsta de 2 sau 3 ani, cupoane indemnizaţii cu caracter permanent, cupoane alocaţii de stat pentru copii, acte doveditoare ale veniturilor din închirieri, dobânzi, dividende sau părţi sociale, declaraţie privind alte venituri realizate.

Timișorenii care nu realizează venituri vor depune o declaraţie în acest sens. Reprezentanții Colterm atrag atenția că cei care nu declară corect toate veniturile și bunurile deținute, pot fi amendați între 200 și 2.000 de lei.

Formularele top se distribuie la cele nouă puncte Colterm: luni, marţi, miercuri şi vineri, orele 11 – 15; joi, orele 12 – 17. Mai multe detalii se pot obţine la numerele de telefon 0256 – 434.530 şi 0256 – 258.722.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here