Sâmbătă, începând cu ora 10:00, se deschide circulația pe porțiunea parțial modernizată din DJ 691, în zona nodului cu A1 de la Giarmata.

Ca urmare a finalizării unei noi etape din proiectul de lărgire la 4 benzi a DJ 691 în zona accesului spre A1 de la Giarmata, începând de sâmbătă, 27 mai, din jurul orei 10:00, se va putea circula pe porțiunea modernizată, pe care s-a turnat stratul de AB2 (anrobat). Este vorba de aproximativ 2,2 km ai tronsonului de la coborârea de pe Autostrada A1, cuprins între km. 12+760, până la girația de la intrarea în Giarmata, la km.10+500.

Circulația se va realiza pe 2 benzi, în ambele direcții, spre și dinspre autostradă. Dirijarea traficului se va face inițial prin balize și indicatoare rutiere iar, de luni, se va trece și la executarea de marcaje rutiere provizorii, fără a afecta major traficul, cu menținerea indicatoarelor de semnalizare și a restricțiilor de viteză aprobate.

În paralel, pe același tronson amintit, se continuă lucrările de infrastructură la celelalte două benzi, piste de biciclete, la racordurile cu drumurile laterale și la viitoarele sensuri giratorii.

Articolul precedentProstul săptămânii: a furat o mașină, a condus fără permis, a lovit un copil, a fugit d ela fața locului
Articolul următorVizită onorantă! Președintele Germaniei a petrecut două zile, nu la București, ci în capitala europeană a culturii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.