Marți, 5 martie, între orele 21-04 se va executa o conectare de conducte pe Bulevardul Take Ionescu, la intersecție cu strada Academician Dimitrie Gusti. Lucrările fac parte din proiectul CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Andrei Mocioni, Academician Dimitrie Gusti și Protopop Meleție Drăghici, inclusiv la branșamentul de la ISHO.

Pe 6 și 7 martie, zilnic între orele 8-18, pe strada Mureș la intersecția cu străzile Azuga și Martir Alexandru Ferkel-Șuteu se vor executa două conectări de conducte. Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Mureș, Azuga, Martir Alexandru Ferkel-Șuteu, Călătorilor, Oedip, Meziad, Martir Dumitru Jugănaru, Crivaia, Berzei, Prutul, Măgura, Ludwig von Ybl și Jean Monnet.

Miercuri, 6 martie, între orele 9-16 vor avea loc lucrări de modernizare la Stația de Tratare a Apei din Hitiaș. Pe durata acestora se va întrerupe furnizarea apei în Hitiaș, Racovița și Ficătar.

Tot pe 6 martie, între orele 9-17 se va întrerupe furnizarea apei în Săcălaz, pentru lucrări de mentenanță la Gospodăria de Apă.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentPesticid contrafăcut, confiscat de poliţişti
Articolul următorDeschiderea sezonului 2024 Jr. NBA League România, Conferința de Vest a avut loc la UVT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.