Miercuri, 28 februarie, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Mureș și Crivaia. Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Crivaia, Călătorilor, Martir Dumitru Jugănaru, Martir Alexandru Ferkel-Șuteu, Azuga și Măgura.

Joi, 29 februarie, între orele 9-15 se va întrerupe alimentarea cu apă în Recaș pentru lucrări de spălare a bazinului de aerare de la Stația de Tratare a Apei.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentÎntâlnirile CCIAT de pregătire a Forumului International de Afaceri au continuat la Belgrad
Articolul următorProstul zilei! Mort de beat, cu tupeu la volan, oprit după ce a făcut un accident

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.