Pentru ziua de luni, 14 martie 2022 specialiștii de la ANM anunță o nouă încălzire, mult mai resimțită față de ziua precedentă. Cu toate acestea însă, valorile meteo continuă să fie sub limitele normale ale perioadei, atât dimineața, cât și seara.

Prima zi a săptămânii vine cu valori mai calde față de ziua de duminică. Termometrele vor înregistra temperaturi maxime ce se vor încadra între 4 și 12 grade Celsius. De partea cealaltă, valorile minime vor fi cuprinse între -8 și 1 grad Celsius. Vântul va sufla slab și moderat în majoritatea regiunilor, având intensificări resimțite mai mult pe crestele montane.

Izolat se vor semnala și condiții de ceață în cea mai mare parte a țării, cu precădere în zonele de nord și centru. La primele ore ale dimineții, cerul va avea înnorări în zonele extracarpatice. Șansele de precipitații vor fi mici în regiunile joase, însă la munte mai pot apărea ninsori, mai ales la altitudini înalte.

La Timişoara va fi soare şi o maximă de 12 de grade, cea mai ridicată valoare din ţară!

Articolul precedentAproape 400.000 de ucrainieni au trecut granița în România de la începutul invaziei ruse în țara vecină
Articolul următorCarambol pe A1 lângă Giarmata! Maşini distruse şi persoane rănite

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.