Se închide pentru luni de zile încă un nod rutier important din Timișoara

Din 27 aprilie nu se va mai putea circula în zona intersecției dintre Calea Bogdăneștilor și Bulevardul Cetății. Sunt în derulare acolo două șantiere mari, iar pe Bogdăneștilor traficul este deja deviat prin Mehala.

Circulația în intersecția de unde se „intersecta tramvaiul 4 cu 5” va fi restricționată în intervalul 27 aprilie – 1 septembrie. „Măsura este necesară pentru montarea noilor linii de tramvai, refacerea rețelelor de utilități, a rețelei de semaforizare și a carosabilului, lucrări prevazute în cadrul obiectivului de investiții «Reabilitarea liniilor de tramvai și modernizarea tramelor stradale, Traseul 5 – Calea Bogdăneștilor»”, a transmis Biroul circulație din PMT.

Pe Calea Bogdăneștilor, traficul este închis deja din 4 aprilie, pe tronsonul bd. Cetății – str. Grigore Alexandrescu. El va fi redeschis la începutul lunii noiembrie.

Lucrările pe această arteră au început în martie 2021. Contractul pentru reabilitarea liniei de tramvai și a carosabilului de pe Calea Bogdăneștilor, proiectare și execuție a fost atribuit în iunie 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here