Se întâmplă la Lugoj! Evaziune fiscală cu material lemnos în valoare de 30.000 de lei!

evaziune-2

Evaziune fiscală cu material lemnos în valoare de 30.000 de lei! Reprezentanții unei firme din Lugoj sunt suspectaţi că ar fi comercializat 700 de metri cubi de material lemnos a cărui provenienţă nu poate fi dovedită. Poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice îi cercetează pentru fals şi uz de fals.

Neregulile au fost descoperite de poliţişii Serviciului de Ordine Publică împreună cu specialişti din cadrul  I.T.R.S.V. Timişoara, care au efectuat un control la o societate comercială din Lugoj. Astfel, în urma verificărilor, oamenii legii au descoperit că administratorul firmei, un bărbat de 38 de ani, ar fi comercializat peste 700 de metri cubi de material lemnos a cărui provenienţă nu a putut fi dovedită, actele prezentând suspiciuni de falsificare. Prejudiciul este de 30.000 de lei.

Cercetările în cauză sunt continuate de poliţiştii de investigare a fraudelor, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals şi uz de fals, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

lemn2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here