Aquatim a programat, timp de trei zile consecutive, întreruperi în furnizarea apei, în mai multe localități din Timiș. Se vor efectua lucrări de spălare a rețelelor și rezervoarelor de înmagazinare a apei.

Astfel, miercuri, 30 octombrie, între orele 8.00 – 16.00, nu va curge apa în Pustiniș, iar joi, 31 octombrie, în același interval orar, în localitatea Răuți. Vineri va veni rândul celor din Sânmihaiu Maghiar să rămână fără apă, între orele 8.00 – 16.00. În perioada 30.10 – 15.11.2019, între orele 9-17, se întrerupe, zilnic, furnizarea apei în localitățile Bencecu de Jos și Bencecu de Sus, tot pentru lucrări de spălare a rezervoarelor de înmagazinare și a rețelei de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă rece este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu se folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea ei completă”, transmit reprezentanții Aquatim.

Articolul precedentClinica ORL a Spitalului Municipal s-a schimbat la față! A fost complet reabilitată și dotată cu lift
Articolul următorIMPORTANȚA COLECTĂRII ȘI RECICLĂRII PLASTICULUI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.