concurs SAH UVT

Două sute de copii se întrec în cadrul unui festival de specialitate. Universitatea de Vest din Timișoara lansează Secția de șah, ca parte a Clubului sportiv pe care îl patronează. Este vorba despre Festivalul  „ȘAH PENTRU TOȚI”, cu participarea a aproape 200 de copii din întreaga țară, dar și din Serbia și Ungaria, pasionați ai șahului.

 Astfel, în perioada 2 – 6 septembrie vor avea loc 10 concursuri pe diferite grupe de valoare. Fondul de premiere este în valoare de 20.000 lei, cu asigurarea de câștiguri pentru locurile I-V la fiecare concurs, în total 50 de tinerii fiind premiați în cadrul Festivalului. „Clubul Universității crește în valoare prin deschiderea Secției de șah și este o bună oportunitate pentru dezvoltarea acestui sport în Timișoara. Îi așteptăm pe toți cei pasionați și doritori de performanță să se înscrie și să aibă siguranța că beneficiază de pregătire de cel mai înalt nivel. Acesta este doar un pas. Vor urma mulți alții în ceea ce privește sportul sub umbrela Clubului UVT”, spune rectorul UVT, prof. univ. dr. Marilen Pirtea.

Competiția este organizată în parteneriat cu ACS Pro Logos și va avea loc în noua sală de sport a UVT,  Str. Popa Șapcă 3. Rundele încep în fiecare zi de la ora 9.00 și de la ora 16.00, intrarea pentru public fiind liberă.

În cadrul competiției va fi prezentată și noua antrenoare a Secției de șah, Marea Maestră Internațională Irina Ionescu. La Secția de șah se poate înscrie orice pasionat de acest sport, indiferent că face parte din Universitate sau nu.

Articolul precedentPietonii, în vizorul polițiștilor din Timișoara
Articolul următorBiblioteca Județeană Timiș a primit o altă denumire

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.