Reprezentanții Colterm anunță că se va întrerupre furnizarea apei calde, apei reci hidrofor și a încălzirii la PT 83 și 20 în ziua de luni, 8 februarie, între orele 9-19. Asta ca urmare a unor lucrări efectuate de E-Distribuție Banat, la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică.

Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Baader, Drăgășani, Golescu, Înfrățirii, Take Ionescu, Tapia, Zimbrului, Ana Ipătescu, Calea Șagului, Hărniciei, Liviu Rebreanu, Mureș, Muzicescu, Onoarei, Plantelor, Sabinei, Zarand.

La finalizarea lucrărilor poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă de timp, de aceea reprezentanții Colterm recomandă evitarea folosirii apei calde de consum în scopuri menajere până la limpezire ei.

Articolul precedentAproape 2.000 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, în ultimele 24 de ore! Alți 72 de oameni au murit
Articolul următor80 de morți și 1.319 cazuri de noi infectări cu coronavirus! Alți 958 de pacienți sunt internați pe secțiile ATI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.