Se războia de unul singur cu un pistol și o macetă în miez de noapte. Recidivist, bărbatul agresiv se va calma la închisoare

La data de 24 octombrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, au reținut un bărbat bănuit de comiterea infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor „, „amenințare în formă continuată” și „tulburarea ordinii și liniștii publice ” în stare de recidivă. Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J. Timiș.

În fapt, la data de 23 octombrie, în jurul orei 04.00, polițiștii municipiului Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Daliei din municipiu, un bărbat ar manifesta un comportament recalcitrant, având asupra sa o armă și o macetă. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au identificat un bărbat, în vârstă de 39 de ani.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au găsit în imediata apropiere, sub un autoturism, o armă letală (pistol) și o macetă, procedându-se la ridicarea în vederea confiscării a acestora.

Polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, „amenințare în formă continuată” și „tulburarea ordinii și liniștii publice”, în stare de recidivă.

Bărbatul a fost reținut, pentru de 24 de ore, ulterior, în cursul acestei zile, magistrații dispunând față de acesta măsura arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile.

Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here