Parlamentul României va supune astăzi la vot moțiunea de cenzură a PSD împotriva Guvernului Cîțu. Sebastian Răducanu, senator PSD de Timiș,  spune că Guvernul României format din PNL-USRPLUS-UDMR că adâncește criza în care se află țara și compromite pe termen lung revenirea la un curs firesc al dezvoltării și creșterii bunăstării publice.

Ne aflăm astăzi la finalul primei sesiuni ordinare parlamentare de după alegerile parlamentare din 2020.

Încă de la începutul anului 2021, Guvernul României, fiind controlat de coaliția de dreapta formată din PNL-USR-PLUS-UDMR, a avut un singur scop așteptat de toți românii: scoaterea României din criza sanitară. Rezulatul declarat? Un real succes. Rezultatul real? Un eșec răsunător.

Cum mai arată PNRR-ul? Ministrul Ghinea și “experții” săi au reușit să facă România de râs în Uniunea Europeană în mod repetat. Este mai mult decât evidentă incompetența și superficialitatea actualului Executiv care nici după trei încercări n-a fost capabil să prezinte un Plan Național de Redresare și Reziliență care să respecte criteriile și să fie aprobat de Comisia Europeană.

Orice zi în plus cu guvernul actual adâncește nenorocirea generală și compromite pe termen lung revenirea la un curs firesc al dezvoltării și creșterii bunăstării publice. De asta ne aflăm astăzi, în plenul Parlamentului, pentru a vota moțiunea de cenzură împotriva guvernului Cîțu, a coaliției PNL- USR Plus – UDMR.

Încă nu este prea târziu. Împreună putem să readucem România în direcția cea bună”, a scris pe pagina sa de Facebook, Sebastian Răducanu.

Articolul precedentO nouă săptămână a teatrului cu „WePerform – Seri de muzică și teatru FMT-UVT”
Articolul următorSe opreşte apa în Voiteg, Banloc, Livezile, Dolaț și Jebel!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.