Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș invită companiile timișene la workshop-ul cu tema: Protejați-vă compania de un atac cibernetic și asigurați valoarea.

Evenimentul are loc în data de 1 noiembrie 2022, cu începere de la ora 10, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timișoara, Bd. Eroilor de la Tisa nr.22.

Dan Shomon, acționarul Cyber ​​Level Ins, și consultanții Virgil Tiran și Petre Rainof – experți în protecția și asigurarea securității cibernetice vor prezenta ultimele noutăți în domeniu.

Totodată, companiile participante vor putea aplica pentru o poliță de asigurare de securitate cibernetică, de probă, gratuită, oferită de compania Cyber ​​Level Ins. Mai multe detalii despre Cyber ​​Level Ins și oferta sa pentru companiile românești este disponibilă la adresa: https://cyberlevins.com/ro/cyber-umbrella.

Articolul precedentSCM USV Timişoara merge în finala Cupei României
Articolul următorSeria conferințelor „Idei care schimbă lumea” continuă cu un nou invitat: Doru Șupeală, fondator și director al Școlii SPOR – Școala pentru Oameni Responsabili

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.