Ședință de gradul zero la PSD Timiș! Marian Neacșu a venit la Timișoara să clarifice situația organizației

Secretarul general al Partidului Social Democrat, Marian Neacșu s-a întâlnit în această după amiază cu membrii PSD din Timiș. Acesta a venit să clarifice situația organizației după ce președintele Sorin Grindeanu a fost exclus de CEx din partid, iar filiala timișeană a rămas fără conducere.

Social democrații din Timiș au exclus varianta ca organizația să fie condusă de la Arad și cu atât mai puțin de un om impus de la București.

PSD-iștii timișeni au cerut ca organizația să fie condusă de președintele executiv, Călin Dobra până la clarificarea situației lui Sorin Grindeanu.

Am venit aici să discutăm situația unei organizații, nu a unui om. Pentru că e o organizație foarte bună și vrem ca lucrurile să meargă bine în continuare. Nu am venit de la București cu gândul de a propune pe cineva sau pentru a exclude pe cineva. Primarii au înțeles că aparțin unui partid care se supune unor reguli. Și-au manifestat simpatia față de Sorin Grindeanu și e de înțeles, dar au înțeles că într-un partid accepți deciziile luate de forurile superioare”, a declarat Marian Neacșu, secretarul general al PSD.

Se pare că Sorin Grindeanu va contesta decizia de excludere atât în forurile superioare ale partidului, cât și în instanță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here