Șeful CJT sare la „gâtul” edilului Robu

Locația pentru Sala Polivalentă de 16.000 de locuri va fi la Giroc. Afirmația a fost făcută azi de Călin Dobra, președintele CJ Timiș.

Construirea și găsirea locului potrivit a Sălii Polivalente încinge spiritele între autorități. Edilul Timișoarei s-a arătat revoltat de locația aleasă pentru ridicarea sălii. Acesta este de părere că un astfel de obiectiv ar trebui construit în zona Stadionului Dan Păltinișanu. De cealaltă parte, reprezentații CJT consideră că locația stabilită, pe Calea Girocului, este una foarte bună, pentru că s-ar evita aglomerarea în zona stadionului în momentul în care se desfășoară evenimente importante. În plus, terenul îndeplinește toate condițiile cerute de CNI.

Președintele Consiliului Județean Timiș a plecat astăzi la București, la Compania Națională de Investiții pentru a duce documentația necesară demarării acestui obiectiv.“Am luat act de declarațiile provocatoare, războinice ale primarului Robu, dar pe care le consider fără niciun sens. Mă bucur că vrea să folosească artileria grea, dar îl rog public să folosească această artilerie grea în modul în care explică situația cu atribuirea terenurilor către angajații primăriei. Mă deranjează foarte mult tehnica pe care o aplică, de a masca un scandal în privința atribuirii terenurilor către angajații primăriei, provocând un alt scandal, este o tehnică învechită. Încearcă să provoace scandal asupra amplasării sălii polivalente la Giroc. Consiliul Județean chiar astăzi a primit din partea CNI ultimele solicitări legate de documentație. Față de Primăria Timișoara noi suntem avansați cu documentația, mai mult decât atât CNI se solicită șase hectare de teren pentru a realiza o asemenea investiție. Amplasamentul dat de către Primăria Timișoara nu se pretează de niciun fel pentru realizarea unei asemenea investiții. Cred că s-ar crea un blocaj extraordinar de mare”, susține președintele Consiliului Județean Timiș, Călin Dobra.

Potrivit șefului CJT, dacă totul va decurge bine, în toamnă va fi demarată licitația pentru construirea acestui obiectiv.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here