Seminar de instruire privind Codul Muncii, organizat de CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș, organizează un seminar de instruire sub genericul: „Codul Muncii. Sănătate și securitate în muncă. Revisal 2017”. Acesta este axat pe problema sănătăţii şi securităţii salariaţilor si a relaţiilor de muncă dintre angajaţi şi angajatori.

Evenimentul va avea loc miercuri, 15 martie , de la ora 13, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri.

În cadrul seminarului, se vor prezenta şi interpreta noutăţile legislative şi normele metodologice de aplicare a reglementărilor în domeniul legislaţiei muncii, aspecte care ţin de evaluarea personalului, dar şi aspecte legate de sănătatea şi securitatea  în muncă (Legea 53/2003  republicată, Legea 52/2011 actualizată, Legea 62/2011 actualizată, HG 500/2011, Legea 319/2006, HG 1425/2006, precum şi alte teme de interes).

Pentru ca seminarul să fie interactiv, cu discuţii aplicate şi pragmatice, organizatorii recomandă angajatorilor să transmită în avans spețe și întrebări punctuale.

Seminarul este susţinut de Pavel Kașai, Inspector Şef ITM Timiș, Ileana Tomoiagă, Inspector Şef Adjunct Relatii de Muncă; Anton Francisc Szasz, Inspector Şef Adjunct  Securitate şi Sănătate în Muncă și Natalia Enii, Expert IT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here