Seminar „Responsabilități în domeniul protecției mediului” în dezbatere la CCIAT

Agentii economici din Timiș s-au reunit astăzi la CCIAT în cadrul unui seminar-dezbatere cu tema:”Responsabilități în domeniul protecției mediului în conformitate cu legislația în vigoare”. Evenimentul a fost organizat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în colaborare cu Garda de Mediu Timiș.

Seminarul s-a desfăşurat într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări–răspunsuri.“Ne bucurăm că am inaugurat cel de-al zecelea seminar dezbatere în cadrul parteneriatului pe care îl avem cu InStituția Prefectului Timiș. Seminarul este lagat de problematicile de mediu, este organizat în parteneriat cu Garda de Mediu”, spune Octavian Culda, reprezentant CCIAT.

Aspectele dezbătute au fost: acte de reglementare privind protecția mediului necesare desfășurării activității; Gestionarea deșeurilor; Raportări. “Astăzi oamenii de afaceri din județ au aflat noi informații în domeniul mediului, deoarece legislația, o parte din ea, s-a modificat în acest an și mai mult de atât oamenii  nu sunt informați. Pe lângă faptul că am prezentat  și legislația, a fost și o prezentare a raportării obligatorii și le-am atras încă o dată atenția să citească legislația de mediu, cuprinde anumite obligații pe care agenții economici trebuie să le aibă față de mediu”, a transmis Mariana Lorinczi, comisar-șef în cadrul Comisariatului Județean de Mediu Timiș.

Participarea la seminar a fost gratuită, pe bază de invitație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here