Senatorul PSD, Sebastian Răducanu: Antreprenorii din Timișoara, revoltați pentru că administrația Fritz i-a mințit cu zâmbetul pe buze

Senatorul PSD de Timiș, Sebastian Răducanu spune că antreprenorii din Timișoara sunt revoltați din cauză că administrația Fritz i-a mințit cu zâmbetul pe buze. După o perioadă grea pentru agenții economici, în care autoritățile locale și centrale mai mult i-au încurcat decât i-au ajutat, Primăria Timișoara în loc să vină în sprijinul lor, anunță taxe și impozite exorbitante pentru anul 2022, mai spune Răducanu.

”Administrația Fritz este campioană la cerut, dar codașă la oferit. Visăm la capitala europeană a culturii, dar ne tratăm antreprenorii cu aroganță și dispreț. Păstrarea taxelor și impozitelor ridicate, în cazul persoanelor juridice și mărirea acestora, în cazul persoanelor fizice (e.g. persoanele fizice care dețin clădiri nerezidențiale, vor plăti sume de peste trei ori mai mari), este total nejustificată în acest cadru incert din punct de vedere economic.
Între agenții economici și Primăria Timișoara nu există un parteneriat, un dialog, care să asigure atât dezvoltarea orașului, cât și a sectorului privat. Acest lucru se observă foarte clar din atitudinea city-managerului Timișoarei, Matei Creiveanu, înlocuitorul primarului Dominic Fritz, la dezbaterea publică pe marginea proiectului de hotărâre privind stabilirea impozitelor și taxelor locale în Municipiul Timișoara pentru anul 2022. Probabil, această înlocuire are la bază rușinea primarului Fritz de a da ochii cu cei pe care i-a păcălit anul trecut, când le-a promis o relaxare fiscală în 2022”, spune senatorul PSD, Sebastian Răducanu.

Administrația Fritz are în plan majorarea taxelor și impozitelor pentru anul 2022, asta deși timișorenii plătesc cele mai mari contribuții din țară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.