robulan

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu, a declarat, joi, că un cadou de ziua sa de naştere este că echipa de fotbal ACS Poli Timişoara, susţinută financiar de autorităţile locale, poate folosi numele Politehnica Timişoara, precum şi culorile alb-violet în sezonul competiţional 2015- 2016 din Liga I.

Nicolae Robu şi-a aniversat, joi, ziua de naştere, el spunând că un cadou este că, în urma solicitărilor făcute, a obţinut dreptul ca echipa de fotbal ACS Poli Timişoara, recent promovată în Liga I, să poată folosi numele Politehnica Timişoara şi culorile alb-violet. ”Ceea ce vă prezint acum chiar este un cadou de ziua mea. În urma diligenţelor făcute, administratorul judiciar al SC Politehnica 1921 Ştiinta Timişoara &Invest, care are dreptul de utilizare a numelui Politehnica, a culorilor alb-violet şi alb-negru şi a palmaresului istoric al Politehnicii Timişoara – această societate comercială a fost a lui Marian Iancu, care acum este în administraţie judiciară -, deţine dreptul de utilizare asupra acestora încă un număr mare de ani şi a transmis astăzi (joi – n.r.) o scrisoare”, a spus Nicolae Robu.

În scrisoarea citită de primar se arăta că echipa de fotbal ACS Poli Timişoara poate folosi numele Politehnica Timişoara, culorile alb-violet şi alb-negru, precum şi palmaresul, pentru sezonul competiţional 2015- 2016.

”Cred că această ştire, alături de cea care s-a învechit deja, că echipa noastră, noua Poli este promovată în Liga I, produc împreună o mare bucurie iubitorilor de fotbal. Aşadar, vom juca în alb-violet. A fost un cadou care m-a mişcat profund, pentru că niciodată nu mi-am ascuns pasiunea, unii spun prea mare, pentru fotbal”, a mai declarat primarul Robu (PNL).

Echipa ACS Poli Timişoara este susţinută financiar de Primăria Timişoara şi Consiliul Local, dar şi de către Consiliul Judeţean Timiş şi Universitatea Politehnica din muncipiu. Nicolae Robu a împlinit, joi, 60 de ani.

Si totusi, la ultimul meci al echipei sustinute de autoritati nu au fost nici 200 de spectatori!

Articolul precedentJuniorii timișoreni, răsfățați de ziua lor
Articolul următorExista viata si dupa Simona Halep! Andreea Mitu, locul 100, face istorie la Roland Garros

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.