Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, sub egida Instituției Prefectului Județul Timiș, în colaborare cu Agenția Națională pentru Protecția Mediului Timiș și Garda Națională de Mediu – Comisariatul Județean Timiș, organizează în data de 4 mai 2022, ora 10.00, în Sala BANAT a Centrului Regional de Afaceri al CCIAT din Bd. Eroilor de la Tisa nr.22 (etaj I), un seminar de informare a agenților economici, având ca temă:

Aspecte privind responsabilitățile agenților economici în domeniul protecției mediului și a gestionării deşeurilor

Vor fi dezbătute aspecte care vizează:
▪ O.U.G. 92/2021;
▪ O.U.G. 195/2005 cu modificările ulterioare;
▪ Ordinul nr. 1150/2020 privind aprobarea procedurii de aplicare a vizei anuale a autorizației de mediu și a autorizației integrate de mediu.

Seminarul va fi susținut de specialiști din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Timiș și al Gărzii Naționale de Mediu – Comisariatul Județean Timiș.

Seminarul se va desfăşura într-o manieră interactivă, sub forma unei sesiuni de întrebări și răspunsuri, fiind recomandată transmiterea întrebărilor până cel târziu marți, 3 mai, orele 16.00, astfel încât în cadrul întâlnirii să se răspundă punctual la problemele ridicate de agenții economici.

Participarea este gratuită pentru membri CCIAT, iar pentru companiile care nu sunt membre ale CCIAT taxa de participare este de 150 lei + TVA.

Termen de înscriere și transmitere a întrebărilor: 03.05.2022.

Articolul precedentBilanț COVID-19 din 26 aprilie 2022
Articolul următorSerată de arii și lieduri, la Muzeul Național al Banatului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.