Sfaturi pentru timișorence: Află cum poți fi stilată fără a purta tocuri!

Pantofii cu toc se află pe lista celor mai dorite modele de încălțăminte pe care le preferă femeile atunci când își doresc să fie impunătoare, sofisticate, atrăgătoare și stilate. Totuși, tocurile înalte pot cauza anumite afecțiuni, precum probleme ale coloanei, osteoartrită sau chiar hernie de disc, din cauza faptului că acestea schimbă echilibrul corpului.

Despre pantofii cu toc se poate spune doar atât: iubește-i sau urăște-i. Și chiar dacă sunt considerați un must have, totuși, există destule femei cărora nu le plac sau nu pot merge cu ei, dar asta nu înseamnă că trebuie să renunțe la stil.

În cele ce urmează, vei afla cum poți asorta balerinii pentru a fi stilată și a întoarce toate privirile:

  1. Adaugă un strop de culoare ținutei cu ajutorul balerinilor

Cine a spus că femeile trebuie să poarte tocuri la locul de muncă, cu siguranță nu a purtat mai mult de o oră o pereche de pantofi cu toc. Așadar, este momentul să treci peste toate aceste standarde impuse și să porți și încălțări cu talpă joasă. Alege ținuta office și cumpără balerini de aici, pentru a adăuga un strop de culoare outfitului. Vei vedea că poți arăta la fel de elegantă și profesionistă, exact ca atunci când porți pantofi cu toc înalt.

  1. Poartă balerinii cu un pardesiu

Balerinii pot fi considerați cea mai recentă obsesie din lumea modei și acest lucru nu ne poate decât bucura. Există diferite modele din care poți alege, însă, pentru un aspect cu totul deosebit, alege să porți o pereche de balerini cu vârful ascuțit împreună cu un pardesiu. Cumva, aceste două elemente casual pot fi reunite pentru a crea o ținută extrem de versatilă și elegantă.

  1. Asortează balerinii cu o rochie feminină

Aceasta poate fi considerată cea mai bună combinație. Pur și simplu, poartă perechea preferată de balerini cu o rochie foarte feminină, încrețită, cu volane, din chiffon sau din dantelă. Vei arăta destul de romantic și poate fi alegerea perfectă pentru întâlnirea cu persoana iubită.

  1. Alege balerini strălucitori

Dacă și tu te afli printre femeile care consideră că balerinii sunt o pereche de încălțăminte casual, atunci poate e momentul să îți alegi o pereche strălucitoare.

Vei vedea că, în cele din urmă, îi vei considera o alternativă excelentă a pantofilor cu toc, deoarece sunt la fel de atrăgători, feminini și clasici. Pentru cele mai bune rezultate, poartă acea pereche de balerini cu dres, pentru a o face un pic mai formală.

  1. Fii extravagantă cu ajutorul balerinilor

Perioada când balerinii erau purtați doar cu ținute obișnuite a trecut de mult. Iar asta se vede, în special, de când multe vedete au ales să participe la diverse evenimente importante, purtând acest model de încălțăminte asortat cu rochii lungi, elegante. Așadar, data viitoare când vrei să te îmbraci formal, nu ezita să alegi și acest tip de încălțări.

 

Bineînțeles, există multe modele de balerini care pot fi asortate cu ținutele de zi cu zi. De aceea, este recomandat să îți cumperi cât mai multe perechi în stiluri diferite, căci, pe cât de confortabil te vei simți, tot pe atât de elegantă vei arăta.

Acest tip de încălțări se pot potrivi multor outfituri, însă nu orice model se potrivește cu oricare ținută, așa că alege mai multe tipuri de design, unii pentru piese vestimentare elegante, alții pentru haine casual sau de birou.

 

 

Sursa foto: shutterstock.com, pexels.com

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here