Şi-a găsit rapid naşul! A tâlhărit un copil, dar a fost imediat pus în cătuşe de tatăl acestuia

Aflat în timpul liber, un polițist din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Timișoara, a imobilizat un bărbat de 26 de ani, care ii sustrăsese borseta fiului său de 17 ani.

În fapt, în data de 22 aprilie, în jurul orei 18:40, pe strada Nouă din Timișoara, un bărbat a deposedat prin violență un minor de 17 ani,de borseta pe care o avea asupra sa. Minorul a apelat la tatăl său care se afla în apropiere și i-a indicat direcția în care s-a îndreptat acesta.

La scurt timp, pe strada Ion Neculce din municipiu, polițistul din cadrul BOS Timișoara a reușit imobilizarea acestuia și l-a predat polițiștilor timișoreni. În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat de 26 de ani, din Târgu-Jiu.

În urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here