Aflat în timpul liber, un polițist din cadrul Brigăzii de Operațiuni Speciale Timișoara, a imobilizat un bărbat de 26 de ani, care ii sustrăsese borseta fiului său de 17 ani.

În fapt, în data de 22 aprilie, în jurul orei 18:40, pe strada Nouă din Timișoara, un bărbat a deposedat prin violență un minor de 17 ani,de borseta pe care o avea asupra sa. Minorul a apelat la tatăl său care se afla în apropiere și i-a indicat direcția în care s-a îndreptat acesta.

La scurt timp, pe strada Ion Neculce din municipiu, polițistul din cadrul BOS Timișoara a reușit imobilizarea acestuia și l-a predat polițiștilor timișoreni. În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Timișoara l-au identificat pe cel bănuit de comiterea faptei, fiind vorba de un bărbat de 26 de ani, din Târgu-Jiu.

În urma probatoriului administrat, acesta a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Articolul precedentUn timişean cu „inimă mare”, dar fără carnet, tras pe dreapta! Surpriza din dubiţă
Articolul următorBilanţ coronavirus 23 aprilie 2022: Scăderi la toate capitolele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.