Şi-a înjunghiat mortal iubita, după care a vrut să se sinucidă! Tânărul a fost prins de poliţişti, dar a ajuns la spital pentru tratarea rănilor

Poliţiştii au fost sesizaţi în această după amiază despre un scandal între doi iubiţi, în locuinţa acestora. Vecinii au fost cei care au auzit ţipetele şi au alertat autorităţile.

Poliţiştii au ajuns rapid la adresa din municipiul Hunedoara, însă din păcate, în locuinţă a fost găsită o tânără, care zăcea într-o baltă de sânge.

Din păcate, medicii nu au reușit sa ii salveze viața femeii.

„Din primele verificări, se pare ca un tânăr de 27 de ani, și-ar fi înjunghiat concubina, după care si-a produs răni prin taiere in zona gâtului si a fugit din locuință. Tanarul a fost depistat la scurt timp și, in momentul de față i se acorda primul ajutor, la o unitate medicală, unde este păzit de polițiști”, spun reprezentanţii IPJ Hunedoara.

Cercetările vor fi preluate in competenta procurorului de caz (din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara), in cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală (sub aspectul comiterii infracțiunii de omor, necropsia urmând a stabili cauza morții).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.