Şi-a cerut iertare într-un mod care a costat-o scump! Ce a făcut o tânără din Timişoara?

Polițiștii locali aflați în patrulare au depistat două persoane care au desenat cu spray negru pe peretele Pasajului de la Bastion.

Este vorba despre două tinere din Timișoara, care și-au găsit astfel, după cum au spus chiar ele, un mod mai aparte de a se exprima.

Acestea au fost sancționate conform Legii 61/991 republicată. Reamintim că pentru astfel de fapte amenzile sunt între 100 și 500 lei. Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că scrierea, desenarea fără drept pe pereții clădirilor este interzisă atât prin HCL 371/2007 cât și prin Legea 61/1991 republicată și că acest aspect, care conferă un aspect inestetic unui oraș care dorește să arate civilizat, european, este în atenția polițiștilor locali, fiind desfășurate campanii de informare pe această temă”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

De altfel, în urma campaniilor, dar și ca urmare a depistării și sancționării de către polițiștii locali a mai multor persoane care se ocupau cu astfel de îndeletniciri, fenomenul s-a redus. Anul trecut 11 persoane au fost depistate și sancționate pe acestă linie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.