Şi fără permis şi băuţi, la volan! Câte amenzi au dat poliţiştii cărăşeni în minivacanţa de 1 Decembrie?

Timp de patru zile poliţiştii cărăşeni au fost la datorie. Poliţiştii au aplicat în total 362 de sancţiuni, cele mai multe fiind la regimul rutier și pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică. Valoarea totală a amenzilor este de 98.380 de lei.

În plus, la data de 30 noiembrie, în jurul orei 23.00, polițiștii reşişeni au oprit pentru control un autoturism care circula pe bulevardul Revoluției din Decembrie, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Anina. În urma verificărilor, polițiștii au stabilit că autoturismul era radiat din circulație iar șoferul nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Cel în cauză a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele lui s-a întocmit dosar penal.

Ieri, 3 decembrie, în jurul orei 01.50, polițiștii au oprit un alt autoturism care circula pe strada principală din cartierul Doman.

La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Reșița, care nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest care a indicat o valoare de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i s-au recoltat probe biologice de sânge necesare în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal.

Tot ieri, în jurul orei 12.40, pe bulevardul A.I.Cuza din Reșița a avut loc un accident rutier.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii au stabilit că un tânăr în vârstă de 19 ani, din Grădinari, a condus un autoturism pe bulevardul A.I.Cuza, dinspre Triaj spre Muncitoresc și a acroșat un pieton în vârstă de 54 de ani, din Reșița, care a traversat strada prin loc nepermis.

În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a pietonului, acesta fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență din Reșița pentru îngrijiri medicale.

Atât șoferul cât și pietonul au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here