Simona Halep Doctor Honoris Causa

Eveniment cu totul special organizat vineri, 23 noiembrie, la Universitatea de Vest din Timișoara. Simona Halep a acceptat invitația reprezentanților instituției de învățământ superior din capitala Banatului, care i-au oferit titlul de Doctor Honoris Causa.

Sportiva a fost așteptată de sute de timișoreni în Aula Magna a instituției, care au aplaudat-o și i-au scandat numele de mai multe ori pe toată durata ceremoniei. În timpul evenimentului, Simona Halep a primit și un tablou realizat de Ștefan Popa Popa’s, iar la final, i-a încurajat pe tineri să nu renunțe niciodată.

Mesajul pe care vreau să-l transmit tuturor tinerilor este că atunci când îți dorești cu adevărat ceva, nu trebuie să renunți, trebuie să ai încredere în tine și să speri că orice este posibil. Așa am făcut eu și pot să spun că acum sunt un sportiv împlinit”, a afirmat Simona Halep.

Sportiva a precizat că vineri s-a aflat pentru prima dată la Timișoara, însă s-a arătat încântată de oraș.

Oamenii sunt deosebiți și energia pozitivă pot deja să o simt. Este extraordinar, am venit cu mașina de la aeroport și am văzut un pic din oraș, dar poate am timp după să merg în centru să vizitez”, a mai precizat Simona Halep.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here