Deşi Alin Nica ar fi trebuit să vină cu noutăţi despre noul mare stadion al Timişoarei, veştile vin de la Alfred Simonis, preşedintele PSD Timiş, care s-a luptat mai mult decât alţii, sau mai bine zis cel mai mult pentru acest proiect.

Hotărârea de Guvern privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru construirea stadionului Dan Păltinișanu a intrat astăzi în transparență. Mai exact, potrivit legii, acest proiect trebuie să fie supus dezbaterii publice timp de zece zile, iar după expirarea acestui termen Guvernul va adopta Hotărârea de Guvern.

„Următorul pas trebuie făcut de Consiliul Județean Timiș, instituția care trebuie să demareze licitația pentru demolarea actualului stadion al Timișoarei. Vreau să le mulțumesc timișorenilor care au înțeles că acești greoi pași legali trebuie respectați, dar suntem fericiți că după ani și ani de așteptări și promisiuni vom avea, în sfârșit, un stadion nou la Timișoara. Le mulțumesc și suporterilor Politehnicii Timișoara, cu care am fost în legătură permanentă pe acest subiect, pentru toată susținerea”, a spus astăzi Alfred Simonis.

Investiția în noul stadion Dan Păltinișanu se ridică la aproximativ 180 de milioane de euro, arena urmând să poată găzdui 30.000 de suporteri.

Articolul precedentUMF organizează un interesant simpozion: „Arta comunicării cu pacientul”
Articolul următorNevinovaţi! Nicolae Bitea şi Cosmin Şandru au scăpat de acuzaţiile aduse de „auristul” Ciprian Titi Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.