Alfred Simonis are încrredere că PSD poate fi o alternativă în Timiş, chiar dacă în acest moment PNL are CJT şi USR are Primăria. Acesta este convins că AUR-ul nu va prinde top 3 în Timiş şi că orice vot pentru acest partid este practic unul nul.

Cât despre principalii favoriţi la Primărie, Dominic Fritz şi Nicolae Robu, crede că penelisul a fost mult mai slab.

„La 7-8 ani de când am părăsit funcția de consilier local și lider al consilierilor locali PSD, cred că este evident pentru toată lumea, chiar și pentru cei mai mari fani pe care i-a avut Nicolae Robu, că ceea ce spuneam noi era corect și că multe dintre direcțiile în care Nicolae Robu a dus orașul au fost unele greșite. Nu știu dacă pentru PSD, Dominic Fritz este un primar mai bun decât Nicolae Robu, dar pentru mine, Alfred Simonis, deși Dominic Fritz a venit neexperimentat în poziția de primar – o poziție foarte complicată – ceea ce s-a văzut, pentru că a pierdut multe proiecte, cred că măcar în ceea ce privește viziunea și bunele intenții nici nu se poate compara cu Nicolae Robu. Nicolae Robu a fost un primar mult mai rău. Eu cred că oricare dintre colegii pe care i-am prezentat astăzi poate fi un primar mai bun decât Dominic Fritz”, a explicat Fredy Simonis.

Cât despre AUR, actualul şef al Camei Deputaţilor este sigur: „Un vot acordat celor de la AUR este un vot irosit. Acest partid nu va prinde nici măcar locul trei aici”.

Dintre ei se vor alege candidaţii PSD

PSD Timiş a anunţat astăzi şi oamenii dintre care se vor alege principalii candidaţi. La CJT va fi unul dintre Eugen Dogariu, Alexandru Iovescu, Sebastian Răducanu, Mihai Ritivoiu și Alfred Simonis. La Primărie se va merge pe cineva din grupul Sorin Ionescu, Adrian Cionca, Mihai Ritivoiu și Alfred Simonis, cărora li se adaugă Roxana Iliescu, de la PRO România, în baza protocolului de colaborare pe care PSD îl are cu acest partid.

Întrebat dacă exclude o alianță cu PNL, Simonis a spus că deși nu exclude nimic, nu va purta niciodată niciun fel de negocieri cu Alin Nica, actualul președinte al CJT.

Articolul precedentStil și Funcționalitate: Ce Să Alegi între Husa Wallet și Husa Clasică pentru Smartphone-ul tău
Articolul următorPartenerii din rețeaua națională de comunicații cuantice RoNaQCI s-au reunit la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.