Universitatea de Vest din Timișoara și Asociația Arheo Vest organizează cea de-a IV-a ediție a Simpozionului Internațional Arheo Vest „Interdisciplinaritate în arheologie și istorie”, acțiune desfășurată cu sprijinul Consiliul Județean Timiș. În cadrul evenimentului vor avea loc prezentări de lucrări științifice importante și de actualitate ale unor istorici și arheologi de renume din țară și din străinătate.În cadrul simpozionului va avea loc și lansarea celui de-al patrulea anuar „Arheo Vest: Interdisciplinaritate în arheologie și istorie”. Acesta este format din peste 50 de studii de specialitate scrise de 76 de autori în aproape 1000 de pagini, structurate în două volume apărute la editura Jate Press din Szeged și în format digital pe CD.

Această ediție a simpozionului este realizată „In honorem prof. univ. dr. Adrian Bejan”, care a fost profesor universitar, doctor în istorie și șef al Catedrei de Istorie – Facultatea de Litere, Istorie și Teologie din cadrul Universității de Vest din Timișoara.

Festivitatea de deschidere va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie, în Aula Magna a Universității de Vest din Timișoara, începând cu ora 09.00.

Articolul precedentReținuți pentru tâlhărie și complicitate. Bărbații care au amenințat cu pistolul o vânzătoare, în arest
Articolul următorConsilierul economic în cadrul Ambasadei Spaniei în România, întâlnire cu președintele CJ Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.