Simpozionul internațional ”Young people and multidisciplinary research in applied life sciences” – Gata de start!

Anual, în luna noiembrie, Universitatea de Științele Vieții “Regele Mihai I” din Timișoara, organizează Simpozionul internațional dedicat studenților, masteranzilor, doctoranzilor și tinerilor cercetători ”Young people and multidisciplinary research in applied life sciences”, cu tema ”GREEN ENERGIES, TECHNOLOGIES AND INNOVATIONS”.

Ediția din acest an a Simpozionul internațional ”Young people and multidisciplinary research in applied life sciences” va avea loc în perioada 17-18 Noiembrie 2022. Tematica conferinței acoperă o gamă largă de subiecte din domeniul științelor vieții (agricultură, horticultură, biotehnologie, silvicultură, medicină veterinară, inginerie de mediu, geomatică, industrie agroalimentară, management agricol, zootehnie), având scopul de a crea un cadru stimulativ de interacțiune și schimb de experiențe între participanți și de prezentare a ideilor și conceptelor inovatoare.

Evenimentul este structurat pe 6 secțiuni:
– Trends in european agriculture
– Horticulture and Forestry
– Animal breeding and pathology today
– Managemnt of sustainable rural development
– Food Chemistry, Engineering & Technology
– Animal resource bioengineering

Evenimentul se desfășoară în colaborare cu Academia Română – Filiala Timiș și Academia de Științe Agricole și Silvice “Gheorghe Ionescu-Șișești”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here