iubire interzisa 1

Situație scandaloasă într-o școală din Timiș! O profesoară de limba franceză trăiește o poveste de dragoste cu un elev de 16 ani. Este vorba despre un dascăl care predă la Liceul Teoretic “Traian Vuia” din Făget.

 Ea are 24 de ani, el este minor, are doar 16. Cei doi nu au dorit să-și ascundă sentimentele, astfel că și-au făcut publică relația de dragoste pe o rețea de socializare, iar toată lumea a aflat de idila dintre ei.

Conform Cetăţeanul.ro, dascălul predă limba franceză la liceul din Făget, iar elevul învață în clasa a X-a la profilul Matematică-Informatică. Conducerea școlii a aflat de relația celor doi iubăreți, astfel că s-a scandalizat. Reprezentanții unității de învățământ spun că, în cazul în care dascălul va continua relația cu minorul, riscă să-și piardă locul de muncă. “Promisiunea doamnei profesoare a fost că va înceta această relaţie, sperăm că se va ţine de cuvânt, altfel vom lua măsuri. Se poate ajunge, depinde de cum reacţionează, se poate ajunge şi la sancţiuni grave. Nu ştiu dacă un elev, la 16 ani are un discernământ extraordinar. Un profesor, chiar tânăr la 20 şi ceva de ani, ştie că relaţiile nu pot exista în această condiţie. Ca mamă, nu cred că există părinte care să fie de acord cu o asemenea relaţie”, a precizat pentru Cetățeanul.ro, directorul adjunct al Liceului Teoretic „Traian Vuia” Făget.

De cealaltă parte, profesoara de limba franceză spune că a pus capăt relației. „Nu este deloc avansată relaţia, suntem prieteni şi mi-am dat seama în timp că nu este deloc bine să am o relaţie altfel decât profesională cu el. Nu ştiu unde s-a realizat schimbarea (dintre o relaţie profesor-elev într-una de dragoste, n.r.), dar am pus capăt. Nu este bine pentru statutul meu de profesoară această situaţie. Nu m-am gândit că o să am probleme”, a afirmat profesorul Alexandra Minescu pentru sursa citată.

(Sursa foto.www.cetateanul.ro)

Articolul precedentRectorii din Timișoara se întrec într-o competiție sportivă
Articolul următorVIDEO: Nicolae Robu, tras la răspundere de un șofer al cărui automobil s-a făcut țăndări

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.