FOTO: Smarfit calca in picioare toate institutiile statului!

Tupeul si nesimtirea celei care conudce in prezent Smartfit nu are limite. Angela Han pentru ca desprea ea este vorba a redeschis ilegal o sala de fitness inchisa de instantele judecatoresti din Timisoara. Smartfit de pe Bulevardul Cetatii nu are aviz ISU la incendiu si nici acord de functionare de la Primaria Timisoara. Cu toate acestea zeci de persoane au fost fotografiate astazi in timp ce se antrenau.

                                 FOTO: Angela Han – administrator Smartfit

Primaria Timisoara a anuntat astazi ca una dintre firmele lui Cosmin Sorban Mega Trans VSC SRL a cerut acord pentru activitatea exercitiilor comerciale insa cererea nu a fost aprobata. Asa ca in continuare atat Cosmin Sorban actionarul majoritar Smartfit cat si Angela Han actualul administrator Smartfit pun in pericol zi de zi viata celor care vin sa se antreneze la sala de fitness situata pe Bulevardul Cetatii din Timisoara.

Prin comportamentul lor cei de la Smartfit calca in picioare toate institutiile statului care se vad neputincioase si nu pot sau nu vor sa aplice legea in cazul ilegalitatii de la Smartfit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here