Social democrații acuză Guvernul ca a împărțit bani, la ultima rectificare bugetară, pe criterii politice!

Japcă în toată regula cu banii din ultima rectificare de la Guvern. Este acuzația social democraților, după ce, spun ei, fondurile au fost împărțite exclusiv pe criterii politice, în funcție de culoarea primarului.

Sloganurile prețioase afișate de liberali în campaniile electorale recente nu pot masca o hoție ca aceasta, în care banii merg cu prioritate la primarii de casă ai președintelui Nica, mai spun social democrații timișeni.

Orașul Recaș primește 55 de mii de lei, de trei ori mai puțin ca Dudeștii Noi și de șase ori mai puțin decât Dudeștii Vechi, localitatea Șag primește 52 de mii de lei, de patru ori mai puțin ca Sânandrei, iar Remetea Mare 59 de mii de lei, prin comparație cu Pișchia care a primit de trei ori mai mult.

Alin Nica se dovedește un politruc care nu depășește nivelul de primar de comună, așa cum doamna prefect Liliana Oneț îşi confirmă imaginea de om fără valoare, docil executant de partid. Conducerea liberală a județului nostru demonstrează ceea ce se vede și în plan național, unde negocierile sunt întinse ca elasticul doar pentru a obține putere cât mai multă, și anume că ciolanul trebuie ținut cu dinții iar clienții de partid trebuie serviți cu prioritate”, transmit reprezentanții PSD Timiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.