Şoferi, amendaţi pentru nesimţire! Au parcat pe locurile persoanelor cu handicap

Polițiștii locali cu ochii pe şoferii care parchează pe locurile rezervate persoanelor cu dizabilităţi.

În ultima perioadă a crescut numărul sesizărilor din partea cetățenilor referitoare la aceste aspecte, de fiecare dată polițiștii locali efectuând verificări și luând măsurile legale care se impun.

Astfel, de la începutul acestei luni au fost aplicate un număr de 121 sancțiuni contravenționale pe această linie, sancțiunile fiind între 435 lei și 580 lei și trei puncte penalizare la permis.

Cele mai multe probleme de acest gen au fost semnalate în zone precum Martir Elena Nicoară, Pepinierei, Bdul Revoluției, Dr. I. Mureșan, Calea Sever Bocu, Calea Torontalului, dar și Regele Ferdinand, Piața Huniade, FC Ripensia, N. Lenau.

Tot la acest capitol se încadrează și staționarea pe locurilor destinate unor activități sau rezervate de anumite instituții, fiind sesizată parcarea de autoturisme pe locurile rezervate Ambulanței Spitalului de Psihiatrie de pe str. Corbului, Clinicii de Dermatologiei de pe str. Daliei, Direcției de Sănătate Publică, de la str. 20 Decembrie sau Consulatului German de pe str. Gen. N. Berthlot.

Verificările pe această linie continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here