Șoferi, atenție! Se modifică circulație rutieră pe străzile Cluj și Arieș, începând de mâine!

Primăria Timişoara anunţă faptul că, odată cu finalizarea lucrărilor la carosabilul de pe strada Arieş, începând de vineri, 26 aprilie, de la ora ora 08.00 circulaţia pe strada Cluj, respectiv Arieş pe tronsonul cuprins între Intersecţia Michelangelo şi strada Surorile Martir Caceu se va desfăşura într-un singur sens de circulaţie pe toate cele 4 benzi, prima bandă fiind prioritară pentru autovehiculele de transport public, taxi, Salvare, Pompieri, Poliţie, etc.

Pe strada Arieş, direcţia strada Surorile Martir Caceu – Bv. L. Rebreanu (spre Spitalul Judeţean) se va circula pe trei benzi, iar la intersecţia cu bv. L Rebreanu vor fi patru benzi, astfel: prima bandă va fi de dreapta spre Calea Şagului, a doua bandă va fi de înainte şi la stânga (înainte spre Spitalul Judeţean, stânga spre AEM), a treia bandă de stânga spre AEM, a patra bandă stânga spre AEM pe calea de rulare a tramvaiului până după intersecţia cu Aleea Sănătăţii când a treia bandă se va replia cu cele două benzi spre AEM.

De asemenea, staţia de tramvai de pe Liviu Rebreanu direcţia Calea Şagului (vis-a-vis de Mc Donald’s) se va reloca după intersecţie, iar trecerea de pietoni care traversează bulevardul (colţ cu Mc Donald’s) se va desfiinţa.

Pe strada Arieş, pe sensul de la Rebreanu spre Surorile Martir Caceu, se va circula pe două benzi de circulaţie, iar la intersecţia cu Calea Martirilor respectiv cu Surorile Martir Caceu se va continua pe strada Surorile Martir Caceu obligatoriu la dreapta.

Totodată, ieşirea din parcarea din Zona Stadion va fi asigurată controlat prin semafor, odată cu relocarea trecerii de pietoni de pe strada Arieş.

Drept urmare, inclusiv liniile de transport 15 şi 16 îşi vor modifica traseul spre centru astfel: de la intersecţia străzii Arieş cu Calea Martirilor se continuă pe strada Surorile Martir Caceu – Aleea F.C. Ripensia – Intersecţia Michelangelo, având următoarele staţii: pe Aleea F.C. Ripensia în dreptul Sălii Olimpia, respectiv pe Aleea F.C. Ripensia înainte de intrarea în Intersecţia Michelangelo, iar pe viitor se va crea a patra bandă pe Aleea F.C.Ripensia prioritară pentru autovehiculele de transport public, taxi, Salvare, Pompieri, Poliţie, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here