Șoferi depistați la volanul unor mașini neînmatriculate! Ce explicații au dat polițiștilor?

Spread the love

Doi bărbați depistaţi de poliţiştii de frontieră la volanul unor autovehicule neînmatriculate.

Polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului de Poliție Sânnicolau Mare, aveau informații despre niște mașini neînmatriculate. Astfel, aceștia au oprit în trafic, între localitățile Cenad și Sânnicolau Mare, un autoturism marca Opel Zafira, condus de un timișean în vârstă de 35 de ani, iar după câteva minute, un autoturism marca Volkswagen Sharan, condus de un alt cetățean bărbat de 25 de ani. În urma controlului și a verificării în bazele de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismele sunt neînmatriculate, numerele fiind preluate de la alte vehicule.

Bărbații în cauză au declarat că se cunoșteau și că au cumpărat autovehiculele radiate din Austria, au intrat cu ele în țară pe o autoplatformă, apoi le-au pus numere de pe alte autovehicule radiate din circulație, cu scopul de a le vinde pe piața din România.

În cauză, polițiștii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat având numerele false, la finalizare fiind dispuse măsurile legale care se impun.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here