Polițiștii locali sunt în continuare cu ochii pe şoferii care opresc sau staționează pe pistele special amenajate pentru circulația bicicliștilor, în condițiile în care, odată cu încălzirea vremii, tot mai multe persoane folosesc acest mijloc de deplasare.

Astfel, numai în cursul zilei de ieri au fost aplicate 15 sancțiuni contravenționale la acest capitol, în ultima lună fiind încheiate un număr de 201 procese verbale de constatare a contravenției și fiind aplicate 252 de colante autoadezive pentru această faptă.

„Reamintim că sunt și situații în care, cu sprijinul lucrătorilor SDM, autovehiculele parcate neregulamentar sunt ridicate. Atragem din nou atenția conducătorilor auto să respecte legislația referitoare la oprire și staționare, și să țină cont de indicatoarele și marcajele rutiere pentru a evita sancțiunile și chiar ridicarea autovehiculelor, sancțiunile pentru aceste situații, conform OUG 195/2002 fiind între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă”, mai spun poliţiştii locali.

Articolul precedentCălin Dobra, faţă în faţă cu premierul României, Viorica Dăncilă!
Articolul următorRoxana Iliescu și-a dat demisia din PMP!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.