Solutia ideala de finantare pentru antreprenori

Cu totii stim ca in 2021 exista diferite solutii financiare catre care ne putem orienta, insa cate dintre acestea sunt actualizate la nevoile oamenilor de afaceri moderni? Factoring-ul nu mai reprezinta o noutate in ziua de azi, iar acesta se dovedeste a fi foarte avantajos din mai multe puncte de vedere. Daca ai nevoie de sprijin financiar pentru business-ul tau, atunci te poti interesa de plata facturilor pe loc prin factoring la Omnicredit. Vezi rapid care sunt toate avantajele de care te vei bucura si profita din plin.

Partenerul tau de incredere

Sunt detalii pe care oricine ar trebui sa le cunoasca despre Omnicredit care reprezinta prima platforma fintech de microfinantare din Romania. Inca de la infiintare a pus umarul la dezvoltarea a mai multe business-uri din tot felul de domenii. Omnicredit si-a propus sa vina in sprijinul oamenilor de afaceri moderni care sunt in cautarea unor solutii pe care sa le poata accesa cu usurinta. Serviciile sunt de cea mai buna calitate, iar drumul catre succes se poate reduce considerabil atunci cand ai aproape echipa de specialisti de aici.

Ce trebuie sa stii despre factoring

De asemenea, factoring-ul este o solutie ce se dovedeste fi ideala pentru afacerile care ofera produse sau servicii cu factura la termen de plata. Bineinteles, pot exista o multime de situatii in care sa fie necesara incasarea mai rapida a banilor, iar pentru asta te asteapta serviciul de factoring. Pe aceasta cale vei cesiona creantele catre Omnicredit si poti sa incasezi pe loc banii de pe facturi, fiind nevoie de numai cateva click-uri, atat de simplu este.

Solutia este ideala pentru bussiness-urile care se confrunta cu diferente considerabile de timp de la momentul platii la furnizor si momentul incasarii facturilor. Pe scurt, putem identifica o multime de avantaje considerabile, de la libertate deplina si rapiditate. Mai mult, acesta nu este un credit, ci poate una dintre cele mai potrivite optiuni pentru accelerarea incasarilor. Important este si faptul ca nu se afecteaza gradul de indatorare al firmei si nu este nevoie de garantii materiale.

Rezolva totul online

Avand in vedere faptul ca totul se deruleaza exclusiv online, este clar ca procedurile sunt cat de simple se poate. De fapt, la Omnicredit este nevoie doar de a urma patru pasi foarte simpli, asa ca incepi prin a-ti face un cont pe platforma, ceea ce dureaza pana la 30 de secunde. Apoi alegi modalitatea de plata care iti convine, vei incarca documentele care sunt solicitate, iar in numai o ora deja vei primi un raspuns. In cazul in care acesta este pozitiv, atunci in numai 8 ore suma solicitata va fi virata direct in contul tau.

Dezvolta orice business

Factoring-ul este o solutie care se dovedeste a fi potrivita pentru toate business-urile, indiferent de domeniul in care isi deruleaza activitatea. Poate detii un salon de infrumusetare, un cabinet de kinetoterapie, unul stomatologic, o spalatorie auto, o firma de marketing sau un magazin cu haine pentru femei, cu Omnicredit te poti bucura de plata facturilor pe loc prin factoring.

Echipa pe care sa te bazezi

Aici ai parte de sprijin si intelegere pentru ca dezvoltarea afacerii tale sa fie posibila. Te asteapta o echipa cu peste 15 ani de experienta in domeniul financiar, ceea ce presupune ca pentru acestia nu exista situatii care sa se dovedeasca a fi mult prea complexe incat sa nu isi gaseasca solutia. Mai mult, si antreprenorii au ocazia de a-si spori cunostintele cu notiuni economice care sigur sunt utile atunci cand isi deruleaza activitatea.

Daca esti interesat de modalitati prin care sa platesti pe loc facturile, atunci Omnicredit este locul ideal catre care sa te orientezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here