Sorin Grindeanu

Denunțat de unul dintre suspecții din dosarul Poli Timișoara pentru că a semnat o ordonanțare de plată în perioada în care era viceprimar al orașului, Sorin Grindeanu spune că nu are nicio problemă cu acest dosar.

Fostul primar Gheorghe Ciuhandu, viceprimarul Adrian Orza și secretarul Ioan Cojocari sunt doar câțiva dintre funcționarii publici suspectați de DNA în cazul finanțării echipei de fotbal Poli Timisoara, în perioada în care echipa de fotbal era patronată de Marian Iancu. În plus, acesta susține că s-a opus în repetate rânduri finanțării echipei de fotbal patronate de Marian Iancu.“N-am niciun fel de problemă. Le-aș recomanda celor care tot încearcă să mă introducă în acest subiect să se uite în arhiva proprie, dacă aveau pe vremea aia arhivă proprie, să vadă declarațiile mele și pozitiile pe care le-am avut eu și PSD în subiectul Poli. Restul, e treaba statului să dovedească vinovăția”, spune Sorin Grindeanu, președintele PSD Timiș.

În plus, Sorin Grindeanu susține că nu a fost niciodată la o ședință a Consiliului de Administrație a echipei Poli, în care era membru. “Am fost membru în vechea asociere. Pot să spun că acest Consiliu de Administrație nu a fost convocat nici măcar pentru constituire. Nu am fost la nici măcar la o ședință, nici măcar nu s-a constituit sau cel puțin nu m-au chemat pe mine”, a adăugat Sorin Grindeanu.

Articolul precedentANUNT CASA JUDETEANA DE PENSII TIMIS
Articolul următorAccident soldat cu trei victime la Șuștra

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.