Sorin Maxim, din nou director general al  Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest

adr-vest
Spread the love

Sorin Maxim este începând de azi, 16 mai, din nou director general al  Agenției pentru Dezvoltare Regională Vest. Totul, ca urmare a demisiei sale din funcția de secretar de stat din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Adminsitrației Publice.

Decizia de eliberare din funcție, semnată de prim-ministrul Dacian Cioloș a devenit oficială prin publicarea acesteia în Monitorul Oficial din data de 13 mai 2016.

Sorin Maxim a ocupat în perioada 26 ianuarie – 13 mai 2016 funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. În această perioadă s-a realizat lansarea efectivă a cinci priorități de investiții din cadrul Programului Operațional Regional 2014 – 2020. Cea de-a șasea prioritate de investiții – cea destinată finanțării microîntreprinderilor – urmează a fi lansată în viitorul apropriat, schema de minimis fiind deja aprobată de către Consiliul Concurenței.

Programul Operațional Regional 2014 – 2020 reprezintă, prin prioritățile de investiții deja lansate, programul de finanțare cu cele mai importante sume de bani disponibile pentru accesare, în acest moment.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here