Spălătorie auto, amendată pentru că funcţiona deşi activitatea îi era suspendată 30 de zile!

Polițiștii locali au verificat dacă se respectă dispozițiile de suspendare a activității emise de Primărie, pentru o perioadă de 30 de zile în cazul societăților comerciale care au încălcat prevederile referitoare la deținerea acordului de funcționare.

Astfel, s-a constatat că în cazul spălătoriei auto Nordica Vodă SRL, de pe str. Mareșal Ctin Prezan, nu se respectă decizia de suspendare, societatea continuând să funcționeze ilegal.

Din acest motiv, reprezentanții firmei au fost sancționați cu 2.000 lei, după ce anterior propunerii de suspendare a activității a mai fost sancționată de două ori cu amendă de 1500 lei.

Polițiștii locali vor continua să verifice firma în cauză, urmând să fie aplicate sancțiuni până când reprezentanții acesteia vor intra în legalitate respectând decizia și obținând documentele necesare funcționării.

De asemenea, acțiunile pe această linie vor continua și în perioada următoare în condițiile în care și în cazul altor firme a fost propusă suspendarea activității ca urmare a nerespectării legislației referitoare la obținerea acordului de funcționare sau din cauza tulburării liniștii publice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here