A fost SHOW de zile mari seara trecută la Timișoara! Piloţii Forţelor Aeriene Române au făcut un adevărat spectacol pe cer, spre încântarea miilor de spectatori. Însă, cel mai aşteptat moment al evenimentului a fost reprezentat de prestaţia pilotului lituanian, Jurgis Kairys, legenda acrobaţiilor aeriene.

Mii de timişoreni de toate vârstele au stat cu ochii ațintiți spre cer pentru a vedea spectacolul aviatic. Au evoluat piloţii Forţelor Aeriene Române care au fost prezenți cu escadrila de elicoptere şi cu avioanele militare MIG21. Piloţii de la Formaţia ASALT au făcut și ei acrobaţii, iar în premieră a fost prezent şi singurul avion biplan de acrobaţii din România, Skybolt of Romania. Iacării Acrobaţi au făcut și ei spectacol, la fel și legendarul pilot, lituanianul Jurgis Kairys.

“Emoțiile oferite de artiștii aerului au fost completate de iminenta declanșare a unei furtuni, însă ploaia ne-a ocolit, iar astfel spectatorii au putut admira în voie evoluția piloților pe un cer care ne-a oferit un decor fantastic, cu nori și apoi cu un apus de soare în culori uimitoare. Dorim să le mulțumim tuturor bănățenilor pasionați de aviație care au venit la spectacol, precum și partenerilor noștri care ne-au sprijinit în organizarea acestui eveniment“, a declarant directorul aeroportului, Daniel Idolu. 

La final, spectatorii vor putea asista la un show incendiar cu formaţia „tribut AC/DC”, The Rise of The City King (The R.O.C.K) din Bucureşti.

Traficul aerian se va desfăşura conform orarului obişnuit, însă pasagerii sunt rugaţi să ia în calcul faptul că pe traseul până la aeroport vor fi amplasate mai multe filtre de Poliţie pentru dirijarea traficului, astfel încât să îşi aloce suficient timp pentru a ajunge la ora potrivită pentru formalităţile de îmbarcare.

Articolul precedentUltimul anunț al meteorologilor! Ploi, tunete și fulgere, în perioada imediat următoare!
Articolul următorPrincipele Radu al României lansează luni, la Timișoara,“Povestea Castelului Peleș”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.