Spectacol “Gaițele”, din nou pe scena Operei din Timișoara

0
54

Florina Cercel revine, cu “Gaițele”,  la Timișoara la sfârșit de aprilie! Timișoara are un segment important de public dornic de piese ce au trecut proba timpului, de comedii jucate de vedete. Pentru acest public revine la Timișoara actrița Florina Cercel, alături de o excelentă distribuție, în cea mai nouă montare a piesei ”Gaițele”, de Al. Kiriţescu.

Spectacolul în regia și scenografia lui Mc Ranin va fi jucat de două ori în luna aprilie pe scena Operei Naționale Române din Timișoara, în 10 și în 26 aprilie, de la ora 20. Pentru că locurile pentru prima reprezentație sunt epuizate, pentru cel de-al doilea spectacol biletele s-au pus în vânzare la Agenția Operei și costă, în funcție de loc, 80 sau 100 de lei.

Florina Cercel îi va avea alături, în distribuție, pe Carmen Tănase, Virginia Rogin, Carmen Ionescu, Ioana Farcaș, Antonia Ionescu, Ana Maria Carablais, Maria Nicola, Mircea Silaghi, Liviu Cheloiu și Sebastian Bălășoiu. Strălucită piesă despre românismul de ieri şi de azi, cu savuroase replici în care comicul devine un adevărat torent de nuanţe, de la umorul frust la tachinarea fină, de la râsul sănătos şi gestul buf, la sarcasmul monden, “Gaițele” (sau ”Cuibul de viespi” ) este o satiră socială în care, declara autorul ei,“ m-am străduit, cu adevăr și mânie, să demasc lumea putreda ce mi se dezvăluise în toata hâda ei goliciune”.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here