Spectacolul Familii, pus în scenă la Teatrul Național din Timișoara!

Povești de viață, povești din imediata noastră apropiere, povești din realitatea unui astăzi pe care cu toții încercăm să îl înțelegem: Familii de Eugen Jebeleanu. Spectacolul este programat marți, 21 noiembrie, de la ora 19, în Sala Mare a Naționalului timișorean.

În acest fel, Teatrul Național din Timișoara oferă publicului un eveniment teatral special, o întâlnire cu un spectacol care aduce împreună spectatori din 10 orașe din România, în cadrul turneului național „Manifest pentru dialog”, susținut de BRD – Groupe Société Générale.

Ce înseamnă „familie” astăzi? O întrebare al cărei răspuns (sau răspunsuri) atinge toate aspectele vieții – de la cele profund personale, intime, la cele publice, sociale. După cum precizează Eugen Jebeleanu, autorul și regizorul spectacolului, Familii, prin intermediul unui limbaj poetic și tăios, cu umor și tandrețe, redă un tablou amplu al acestei microsocietăți: familia.

Spectacolul invitat pe scena Teatrului Național din Timișoara este o coproducție a Teatrului Național „Radu Stanca” din Sibiu și a Universității „Lucian Blaga”.

Nu în ultimul rând, spectacolul este și prilejul unei noi întâlniri cu Eugen Jebeleanu, tânăr artist care și-a început cariera la Teatrul Național din Timișoara, în spectacole extrem de îndrăgite de public, cum ar fi Scrinul negru sau Boala familiei M.

Biletele pot fi achiziționate la Agențiile Teatrului Național (Agenția „Mărășești, str. Mărășești nr. 2 și Agenția „Sala 2”, Parcul Civic), orar marți – duminică, orele 11 – 19, sau online, pe www.tntimisoara.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here