Sportivii Timișoarei ies astăzi pe străzi, pentru comunitate

Sportivii clubului SCM Timișoara participă astăzi la evenimentul „Străzi pentru comunitate”. Mai multe străzi din centrul orașului sunt închise circulației rutiere, iar acolo și-au făcut loc artiștii și sportivii.

„Timișoara se lasă descoperită la pas sau pe două roți, pe tronsoane circulate, în mod obișnuit, de mașini, aducând împreună iubitorii de sport, într-un oraș mai verde”, iar baschetbaliștii, handbaliștii și rugbiștii de la SCM Timișoara se alătură inițiativei.

Astăzi, sunteți așteptați în zona Z2, cea dintre Clinicile Noi și Piața 700, pentru a fi coechipieri cu jucătorii de la SCM Timișoara. Pe lângă demonstrațiile sportive, sunt pregătite concursuri cu premii, sesiuni de autografe și prezentarea în premieră a trofeului Cupei Poli, care va fi pus în joc la turneul international de handbal organizat la 21 și 22 august.

Sportivii prezenți vor fi:

HANDBAL: Cristian Fenici, Marius Sadoveac, Cristian Tcaciuc, Raul Bote (19-21), Andrei Păiuș, Denis Neamțu, Claudiu Pal și Constantin Enculescu (9-11)

RUGBY: Gabriel Rupanu, Mihăiță Lazăr, Sean Morrell, Kemal Altinok, Joji Sikote, Dănuț Jipa, Corrado Ștețco și Mosese Ducivaki

BASCHET: Sergiu Pașca, Petru Czmor, Robert Schipor, Roland Stanciu, Paul Hanea, Șerban Horga și Alexandru Jurca

„Ne găsiți în inima Timișoarei, astăzi, între orele 9.00 și 11.00 și seara, între 19.00 și 21.00!”, se arată în comunicatul evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here