Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș anunță modificarea denumirii manifestării expoziționale organizată în perioada 3-5 iunie la Centrul Regional de Afaceri Timișoara în „SportVest”.

„Datorită unei erori și luând act de prevederile Legii nr. 84/1998 precum și ale Regulamentului privind Marca UE și ale drepturilor exclusive deținute asupra numelui folosit în comunicările anterioare”, explică organizatorii schimbarea numelui acţiunii.

Inițiată și organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș la Centrul Regional de Afaceri, în perioada 3-5 iunie, SportVest este prima ediție din vestul țării a unei manifestări dedicată în exclusivitate sportului și vieții sănătoase.

SportVest reunește atât producători cât și comercianți de articole sportive din toate domeniile, precum și companii care oferă servicii sau produse conexe domeniului sportiv, precum săli de fitness, centre sportive, suplimente alimentare, cabinete de nutriție etc.

SportVest este o manifestare pentru toate vârstele și categoriile de public – copiii, părinți sau bunici, iubitori ai sportului și sportivi de performanță, specialiști dar și persoane care vor să afle regulile unui stil de viață sănătos!

SportVest este locul unde puteți asista sau participa la concursuri și demonstrații de baschet/handbal/rugby, fitness, judo, karate, kick-boxing, box, frisbee derulate în interiorul și exteriorul Centrului de Afaceri.

Orarul de desfășurare al evenimentului: – sâmbătă 10 – 20 și duminică 10 – 18. Intrarea este gratuită.

1 2 3

Articolul precedentUPT a obținut Marele Premiu Științific și Trofeul Euroinvent 2022
Articolul următorAmatorii de petrecere, rupți la buzunar de polițiștii locali

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.